Choose your language:

Van den Heuvel Dairy & Food equipment is gespecialiseerd in de levering van productielijnen voor de zuivel- en vloeibare voedingsmiddelenindustrie en heeft wereldwijd technisch hoogstaande projecten gerealiseerd. Al onze apparatuur, van afzonderlijke componenten tot complete productielijnen, is klantspecifiek en voldoet aan de laatste Europese richtlijnen.

Van den Heuvel vindt zijn oorsprong in het familiebedrijf waar al meer dan 100 jaar op traditionele wijze de beroemde Goudse boerenkaas wordt geproduceerd. Vakmanschap, passie voor het product, oog voor verbeteringen in apparatuur resulteerde uiteindelijk in het ontstaan van het huidige bedrijf Van den Heuvel Dairy & Food Equipment. Bij een bezoek aan ons bedrijf zult u ervaren dat kennis, gedrevenheid en enthousiasme onze handelskenmerken zijn.

Zuivelapparatuur en componenten
In onze opslaghal vindt u zowel gebruikte, gereviseerde als nieuwe apparatuur voor de inrichting van een complete kaasproductielijn zoals kaasbakken, persen, pekelsystemen, centrifuges, bactofuges en kaasvaten. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan proces - en opslagtanks, pompen, melkfilters, pasteurs, homogenisatoren en installaties voor de productie van yoghurt, kefir, kwark, boter, smetana en room.

Wij laten u graag onze voorraad zien.