Choose your language:

Van den Heuvel Dairy & Food equipment is gespecialiseerd in de levering van machines en apparatuur voor de zuivel- en vloeibare voedingsmiddelenindustrie en heeft wereldwijd technisch hoogstaande projecten gerealiseerd. Al onze apparatuur, van afzonderlijke componenten tot complete productielijnen, is klant specifiek en voldoet aan de laatste Europese richtlijnen.


Van den Heuvel vindt zijn oorsprong in het familiebedrijf Gebr. van den Heuvel waar al meer dan 100 jaar op traditionele wijze de beroemde Goudse boerenkaas wordt geproduceerd. Vakmanschap, passie voor het product, oog voor verbeteringen in apparatuur resulteerde uiteindelijk in het ontstaan van het huidige bedrijf Van den Heuvel Dairy & Food Equipment. Bij een bezoek aan ons bedrijf zult u ervaren dat kennis, gedrevenheid en enthousiasme onze handelskenmerken zijn.

Zuivelapparatuur en componenten
In ons bedrijfspand in Molenaarsgraaf vindt u zowel gebruikte, gereviseerde als nieuwe apparatuur voor de inrichting van een complete productielijn. Met onder andere diverse kaasbakken, persen, pekelsystemen, centrifuges, bactofuges en kaasvaten. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan proces - en opslagtanks, pompen, melkfilters, pasteurs, homogenisatoren en installaties voor de productie van yoghurt, kefir, kwark, boter, smetana en room. 

Activiteiten
Naast het reviseren en bouwen van apparatuur en machines voorzien wij in het gehele proces, van engineering tot service. Ook voor grotere projecten zoals het uitbreiden van uw fabriek of boerderij op zuivel-gebied kunt u bij ons terecht. Voorbeelden van soortgelijke projecten kunt u hier vinden: https://dairyandfoodequipment.com/projecten

Voel u vrij om contact met ons op te nemen!